هر شهری شیوه پخت مختص به خودش را دارد این سبک پخت سنندج است. این مقدار مواد لازم برای حدود 100 عدد برساق بزرگ می باشد.

 

مواد لازم برای تهیه برساق :

آرد بربری  4 کیلو 
 ماست محلی 4 لیوان 
 روغن حیوانی  نصف لیوان
 روغن مایع 1 لیوان 
 شکر 2 و نیم لیوان 
 تخم مرغ  1 عدد
 نمک 1 قاشق چایخوری 
 مایه خمیر  1 قاشق غذاخوری
* آب ولرم تقریبا 3 لیوان

روش پخت برساق, نحوه درست کردن برساق

ادامه مطلب

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

بیشتر بدانیم mentally Official Wab Of Dj MorTeza Chizari ( M2M ) Adam طراحی بسته بندی | چاپ لیبل و طراحی پکیج محصولات آموزشگاه آرایشگری سمر یگانه Jim بازسازي ساختمان