تهیه اصلی اکبر‌ جوجه مازندرانی رستورانی

اکبر‌ جوجه اصل مازندرانی» از جمله غذاهای محبوب است که ابتدا فقط در رستوران‌های استان مازندران سرو می‌شد و به اصطلاح یک برند بود. اکبر‌ جوجه حالا دیگر به غذاهای سفره ما اضافه شده و اتفاقا بسیارهم محبوب است. با ما باشید تا اصول پخت و طرز تهیه اصلی اکبر جوجه مازندرانی رستورانی با شیر و بدون شیر ، به همزاه سس مخصوص و اصول و نکات و فوت‌و‌فن‌های تهیه این غذای محبوب را به شما آموزش بدهیم.

Image result for ‫اکبر جوجه‬‎

مواد مورد نیاز برای تهیه اکبرجوجه

برای تهیه این غذای محلی شمالی برای سه الی چهار نفر، به حدود دو ساعت زمان (این زمان شامل ۱۲ ساعتی که جوجه باید در مواد بماند تا مزده دار شود، نیست) و مواد اولیه‌ای که در جدول زیر مشاهده می‌کنید، نیاز خواهید داشت.

مواد لازم
جوجه 1 عدد
زعفران دم کرده یک چهارم لیوان
کره 200 الی 250 گرم
پیاز 1 عدد متوسط
سیر 4 الی 5 حبه
آبلیمو نصف لیوان
رب انار نصف لیوان
نمک، فلفل سیاه و روغن به میزان لازم

ادامه مطلب

مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : جوجه ,تهیه ,مواد ,اکبر‌ ,لیوان ,محبوب ,اکبر‌ جوجه ,برای تهیه ,مازندرانی رستورانی ,جوجه مازندرانی ,تهیه اصلی ,جوجه مازندرانی رستورانی
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Firstborn گوناگون شرکت داروسازي مرک Iranjobfair M E M I N O R Javad Mahdavi لحاف کرسی اکستنشن مژه بهراد ریگی زاده Lisa